1/2 κιλό ζυμάρι
150 γραμμάρια ανθότυρο
150 γραμμάρια κίτρινα τυριά τριμμένα
2 λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης μεγάλα
2 κουταλιές σιμιγδάλι
1 αυγό
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Για να δείτε πως φτιάχνουμε τοζυμάρι κάντε κλικεδώ. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε έτοιμο ζυμάρι από τον φούρνο της γειτονιάς σας, αρκεί να πάτε πρωί πρωί.
Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε το αυγό, μαζί με ελάχιστο αλάτι και το πιπέρι. Λιώνουμε το ανθότυρο με ένα πιρούνι και το προσθέτουμε μαζί με το κίτρινο τυρί στο αυγό. Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα λουκάνικα και τα προσθέτουμε και αυτά. Ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε το ζυμάρι και το δουλεύουμε μαζί με το σιμιγδάλι και το ελαιόλαδο. Κατόπιν το χωρίζουμε στα 4 και κάθε ένα από τα κομμάτια το ανοίγουμε σε φύλλο. Σε κάθε ένα από τα φύλλα αδειάζουμε το 1/4 της γέμισης και τα κλείνουμε καλά ώστε να σχηματιστεί μισοφέγγαρο. Ψήνουμε τις λουκανικόπιτές μας για μισή ώρα περίπου στους 200 βαθμούς.