Υλικά:
4 φακελάκια μαγιά
1 ποτήρι γάλα χλιαρό
1 ποτήρι λάδι
4 αυγά
1 κουταλάκι γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Λουκανικάκια
Αλεύρι όσο πάρει
Εκτέλεση:
Στο χλιαρό γάλα λιώνουμε τη μαγιά. Μετά ρίχνουμε το μπέικιν, το αλάτι, τη ζάχαρη, το λάδι, τα αυγά και τέλος το αλεύρι. Τα ζυμώνουμε καλά και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για μια ώρα. Μετά παίρνουμε λίγη ζύμη την ανοίγουμε βάζουμε ένα λουκανικάκι και την κλείνουμε. Τα ψήνουμε στους 180 για μισή ώρα περίπου.
Καλή επιτυχία.
Σκόπελος!!!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Σοσό από την Σκόπελο, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.