Υλικά:
Λουκάνικα βραστά χοντρά
Σφολιάτα
Μουστάρδα
Κέτσαπ
Αυγό
Εκτέλεση:
Κόβουμε λεπτές ροδέλες από τα λουκάνικα. Με κουπ πατ ή με έναν κρίκο κόβουμε ανάλογου μεγέθους κυκλάκια από τη σφολιάτα. Περνάμε σε οδοντογλυφίδα ή ξύλινη φουρκέτα εναλλάξ ροδέλες λουκάνικου και σφολιάτας (χωρίς να πιέζουμε), ξεκινώντας και καταλήγοντας σε λουκάνικο, αλείφοντας ενδιαμέσως την σφολιάτα μια με ελάχιστη μουστάρδα και μια με ελάχιστο κέτσαπ. Χτυπάμε το αυγό με λίγο νερό και αλείφουμε τη σφολιάτα εξωτερικά. Ψήνουμε στους 175 μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα μας και τα λουκανικάκια σκρουντράιβερ είναι έτοιμα!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.