Υλικά:
1 κιλό μούρα
1 λίτρο τσίπουρο
1/2 κιλό ζάχαρη
Εκτέλεση:
Αφού πλύνουμε και πολτοποιήσουμε τα μούρα μας, τα βάζουμε σε γυάλινο βάζο μαζί με το τσίπουρο και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά και σφραγίζουμε το βάζο. Το τοποθετούμε σε μέρος που να το βλέπει ο ήλιος και το αφήνουμε εκεί -ανακινώντας το που και που- για ένα μήνα. Κατόπιν το σουρώνουμε και το φυλάμε σε γυάλινα μπουκάλια.
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.