Υλικά:
2 κούπες αλεύρι
2 κούπες γάλα
2 αυγά
1 κούπα ζάχαρη
Λάδι (ελάχιστο)
Εκτέλεση:
Σε μπλέντερ δουλεύουμε για ένα λεπτό το γάλα, το αλεύρι, τη ζάχαρη και τα αυγά. Σε ένα τηγανάκι βάζουμε ένα κουταλάκι ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε μείγμα στο τηγανάκι (τόσο όσο μεγάλη θέλουμε να γίνει η τηγανίτα) και ψήνουμε για δύο λεπτά. Γυρίζουμε πλευρά και ψήνουμε για ακόμα ένα λεπτό να πάρει χρώμα και από την άλλη.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.