Υλικά:
250γρ. τυρί κρέμα
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
180ml συμπυκνωμένη λεμονάδα
1 φυτική σαντιγύ
1 πακέτο μπισκότα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ χτυπάμε τη φυτική σαντιγύ και στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο λίγο το τυρί κρέμα. Ρίχνουμε αργά αργά και το ζαχαρούχο χτυπώντας σε δυνατή ταχύτητα. Προσθέτουμε και τη συμπυκνωμένη λεμονάδα και χτυπάμε μέχρι να κάνει κορυφές στο πάνω μέρος του. Στρώνουμε σε σκεύος τα μπισκότα τριμμένα και απλώνουμε πάνω τους την κρέμα. Σκεπάζουμε το σκεύος μας και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει πάρα πολύ καλά. Αν θέλουμε στολίζουμε τη δροσερή λεμονόπιτα μας με φέτες λεμονιού. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε ένα γλυκό με όλο το άρωμα και τη γεύση του λεμονιού.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.