Υλικά:
8-10 λεμόνια
2 κούπες ζάχαρη
2 λίτρα ανθρακούχο νερό
1 κούπα νερό
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τη μια κούπα νερό με τη ζάχαρη για 10 λεπτά και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει εντελώς. Στη συνέχεια στύβουμε τα λεμόνια και ανακατεύουμε τον χυμό τους με το σιρόπι. Σε ένα μεγάλο μπωλ του ποντς ανακατεύουμε το σιρόπι με το ανθρακούχο νερό και σερβίρουμε αμέσως ή μοιράζουμε την ποσότητα σε δύο μπουκάλια και φροντίζουμε να καταναλωθεί σύντομα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.