Υλικά:
1 πακέτο λαζάνια (λεπτά)
200 γρ. μπέικον
500 γρ. μανιτάρια
2 κομμάτια λιαστή ντομάτα
1 πιπεριά κόκκινη
1/2 κουταλάκι ζάχαρη
Πάπρικα
Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα λαζάνια και τα στραγγίζουμε καλά. Πλένουμε και κόβουμε την πιπεριά και τα μανιτάρια σε μικρά κομμάτια. Σε ένα βαθύ τηγάνι σωτάρουμε ελαφρά το μπέικον και προσθέτουμε τα μανιτάρια, την πιπεριά, τη λιαστή ντομάτα, τη ζάχαρη, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για περίπου δέκα λεπτά μέχρι να ψηθούν τα μανιτάρια. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μακαρόνια, τα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό σε πιάτα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.