18 φύλλα λαζάνια
3 κολοκύθια
3 πιπεριές (χρωματιστές)
200 γρ. καλαμπόκι
300 γρ. φασολάκια φρέσκα
1 μάτσο κρεμμυδάκια φρέσκα
2 κονκασέ ντομάτας
Λίγο άνηθο
350 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί
1 κούπα ζωμό λαχανικών
Ελαιόλαδο
Βιτάμ
Αλάτι, πιπέρι
Υλικά για την μπεσαμέλ (αραιή):
1 λίτρο γάλα
8 γεμάτες κουταλιές αλεύρι
4-6 κουταλιές βούτυρο
Αλάτι, άσπρο πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
Πλένουμε καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και μέσα σοτάρουμε τα λαχανικά. Προσθέτουμε τα κονκασέ, αλάτι, πιπέρι και το ζωμό των λαχανικών. Βουτυρώνουμε ένα μεγάλο βαθύ πυρέξ, στρώνουμε μια στρώση λαζάνια, μια στρώση με τα μισά λαχανικά και πασπαλίζουμε τριμμένο τυρί. Συνεχίζουμε στρώνοντας μια στρώση λαζάνια, τα υπόλοιπα λαχανικά, τυρί, σκεπάζουμε με λαζάνια, ρίχνουμε αν έχει μείνει ζωμός λαχανικών από την κατσαρόλα. Σκεπάζουμε μεαραιή μπεσαμέλ (την φτιάχνουμε όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικεδώ!) και το υπόλοιπο τυρί. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινήσει.