1 πακέτο λαζανάκια
200 γρ. ζαμπόν
200 γρ. μπέικον
300 γρ. τυρί ρεγκάτο
1 1/2 κουτί κρέμα γάλακτος light (300 ml)
Λίγο κέτσαπ
Βράζουμε, στραγγίζουμε και βουτυρώνουμε τα λαζάνια. Στρώνουμε λίγο περισσότερα από τα μισά σε πυρέξ και από πάνω ρίχνουμε το μισό ρεγκάτο τριμμένο. Προσθέτουμε το ζαμπόν και το μπέικον κομμένα σε τετράγωνα. Από πάνω κάνουμε μια ελαφρά επάλειψη με το κέτσαπ και στρώνουμε άλλη μια στρώση με: λαζανάκια, ρεγκάτο, ζαμπόν, μπέικον. Τέλος περιχύνουμε το φαγητό μας με τη κρέμα γάλακτος και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Αγγελική Α., και την ευχαριστούμε πολύ.