1/2 κιλό λαζάνια
1/2 – 1 κιλό μπρόκολο φρέσκο
1 κεσεδάκι κατίκι Δομοκού
1 1/2 κούπα ζαμπόν σε κύβους
200γρ. κρέμα γάλακτος
1 κούπα γάλα
2 κουταλιές αλεύρι
1 κούπα ρεγκάτο τριμμένο
Λίγη παρμεζάνα για πασπάλισμα (ή άλλο σκληρό τυρί)
Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε αλ ντέντε και στραγγίζουμε τα λαζάνια μας. Κόβουμε το μπρόκολο σε φουντάκια, το πλένουμε και το στραγγίζουμε καλά. Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το γάλα, το αλεύρι, την κρέμα γάλακτος, το κατίκι Δομοκού, το ζαμπόν, το ρεγκάτο, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε τα λαζάνια και το μπρόκολο και ανακατεύουμε καλά. Αδειάζουμε το περιεχόμενο του μπωλ σε βουτυρωμένο πυρέξ και το σκεπάζουμε με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για τρία τέταρτα της ώρας περίπου και στη συνέχεια ξεσκεπάζουμε το πυρέξ μας, πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και ψήνουμε για ένα τέταρτο της ώρας ακόμη.