225γρ. μαργαρίνη
1 1/3 κούπας κομμένη σοκολάτα υγείας
6 αυγά
1/2 κούπα ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
2 κουταλιές αλεύρι
1 κούπα μαρμελάδα φράουλα
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα και τη μαργαρίνη ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι το μείγμα μας να γίνει λείο και το αφήνουμε στην άκρη να χλιάνει λίγο. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά, τη ζάχαρη και το αλάτι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε γρήγορα ανακατεύοντας έντονα το μείγμα των αυγών στην λιωμένη σοκολάτα και προσθέτουμε και το αλεύρι. Βάζουμε την ζύμη των λάβα-κέικς σε χάρτινες θήκες και στη συνέχεια σε φόρμα για μάφφινς. Ψήνουμε τα λάβα-κέικς μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 10-12 λεπτά μέχρι να είναι σταθεροποιημένες οι άκρες τους αλλά όχι το κέντρο τους. Βγάζουμε τα λάβα-κέικς από τον φούρνο και τα αφήνουμε όπως είναι για πέντε τουλάχιστον λεπτά. Στη συνέχεια βάζουμε μια κουταλιά μαρμελάδα στο κέντρο τους και σερβίρουμε.