2 αυγά καλά βρασμένα
Λίγο καρότο
Λίγο δεντρολίβανο (κατά προτίμηση φρέσκο)
Πρώτα θα κόψουμε το ένα αυγό κάθετα κατά μήκος (στην μακριά πλευρά του). Το μισό το κρατάμε έτσι, θα κάνει το σώμα του λαγού. Το δεύτερο μισό το κόβουμε κάθετα κατά μήκος να γίνει δύο κομμάτια.
Τώρα θα κόψουμε το δεύτερο αυγό. Κόβουμε το πάνω μέρος του (κορυφή) για να γίνει η ουρά του λαγού. Στη συνέχεια κόβουμε το κάτω μέρος του, και το κυκλάκι που δημιουργήθηκε θα το κόψουμε στα δύο και θα γίνουν οι πατούσες του λαγού. Τέλος το μέρος που έμεινε (φροντίζουμε να έχει ίδιο περίπου ύψος με το σώμα) θα γίνει το μουτράκι του λαγού. Κόβουμε ένα τριγωνάκι από το καρότο για μύτη, και βάζουμε 6 φυλλαράκια δεντρολίβανο για μουστάκια. Εάν θέλουμε κόβουμε καρότο σε σχήμα… μικρού καρότου και του βάζουμε κι αυτού δεντρολίβανο για το πράσινο μέρος του. Στολίζουμε και συναρπάζουμε όλα τα παιδιά!