Υλικά:
20ml χυμό γκρέιπ φρουτ
20ml χυμό ανανά
Μερικές σταγόνες λικέρ κουρασάο (Curacao)
Σαμπάνια
Εκτέλεση:
Σε σέικερ με παγάκια ρίχνουμε τους δύο χυμούς και το κουρασάο (σε ποσότητα ανάλογα με τα γούστα μας). Ανακινούμε καλά και σερβίρουμε. Απογεμίζουμε το ποτήρι με την σαμπάνια.
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.