Υλικά:
Ελαιόλαδο
Σκόρδο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τις σκελίδες του σκόρδου, τις κόβουμε στη μέση και σε ένα γυάλινο δοχείο τις βάζουμε μαζί με ελαιόλαδο. Οι ποσότητες είναι ανάλογα με το πόσο έντονη γεύση σκόρδου θέλουμε να αποκτήσει το λάδι μας. Αφήνουμε το δοχείο κλειστό στο ψυγείο για μία εβδομάδα τουλάχιστον. Τα σκόρδα που έχει μέσα το λάδι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στα φαγητά ή στις σαλάτες μας λαμβάνοντας όμως υπ’ όψιν ότι έχει ατονίσει η σπιρτάδα και η γεύση τους.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.