Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Λάχανο
Καρότα
Σέλινο
Πορτοκάλια
Λεμόνια
Ξύδι
Μέλι
Σκόρδο
Καυτερή πιπεριά
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε μια μεγάλη μπασίνα βάζουμε ψιλοκομμένο το λάχανό μας. Προσθέτουμε καρότο τριμμένο, σέλινο ψιλοκομμένο, το χυμό λεμονιού, το χυμό πορτοκαλιού, σκόρδο, καυτερή πιπεριά, μέλι, ξύδι, πιπέρι, αλάτι, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε πολύ καλά πιέζοντας το λάχανο. Τη φυλάμε στο ψυγείο. Την επόμενη ημέρα είναι πιο νόστιμη.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!