Υλικά:
1/2 λάχανο ψιλοκομμένο
4 – 5 πορτοκάλια κομμένα σε κυβάκια
Αλάτι
Λάδι
Ξύδι
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μεγάλο μπωλ το λάχανο. Προσθέτουμε τα πορτοκάλια, αλατίζουμε. Το χυμό που έβγαλαν όσο τα κόβαμε τον χτυπάμε με το λάδι και το ξύδι και τα ρίχνουμε στη σαλάτα.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Βιβή Καλαϊτζάκη και την ευχαριστούμε πολύ.
Γνωρίστε την ταβέρνα της Βιβής, «Βεγγέρα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.