Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
1 λάχανο
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
250γρ. ρύζι Καρολίνα
Κρεμμύδια τριμμένα
Καρότα τριμμένα
Μαϊντανός
Άνηθος
Αυγά
Κονκασέ
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Βράζουμε το λάχανο από την προηγουμένη ημέρα και ξεχωρίζουμε τα φύλλα του. Το φυλάμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα αρχίσουμε να μαγειρεύουμε τους λαχανοντολμάδες μας. Σε μια λεκάνη βάζουμε τον κιμά και μέσα σπάμε τα αυγά μας. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο, το μαϊντανό, τον άνηθο, το ρύζι, το πιπέρι, το αλάτι, ελαιόλαδο και λίγο νεράκι. Ζυμώνουμε με τα χέρια μας πολύ καλά. Τυλίγουμε τα ντολμαδάκια μας όπως φαίνεται στο βίντεο. Τοποθετούμε τους ντολμάδες μας στην κατσαρόλα ή στο ταψί μας, και μαγειρεύουμε.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!