Υλικά:
1 μικρό λάχανο
2 μεγάλα καρότα
1 μεγάλο κρεμμύδι
Λίγο άνηθο
Φαρίνα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Ζεματάμε ένα μικρό λάχανο και το ψιλοκόβουμε. Τρίβουμε δυο μεγάλα καρότα στον τρίφτη, ένα μεγάλο κρεμμύδι στον τρίφτη και ψιλοκόβουμε λίγο άνηθο. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Όλα τα υλικά τα βάζουμε σ’ ένα μπολ, προσθέτουμε φαρίνα και ανακατεύουμε καλά ώστε να γίνει μια σφιχτή ζύμη. Βάζουμε σ’ ένα τηγάνι καλαμποκέλαιο και μόλις ζεσταθεί το λάδι μ’ ένα μεγάλο κουτάλι παίρνουμε από το μίγμα και τηγανίζουμε.
και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.