Υλικά:
1 άσπρο λάχανο
1 μωβ λάχανο
1 κρεμμύδι ξερό
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, τσίλι
Υλικά για το ντρέσινγκ:
2 σκελίδες σκόρδο
Γιαούρτι
Υλικά για το σερβίρισμα:
Ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση:
Κόβω σαν χοντρή σαλάτα τα λάχανα και το κρεμμύδι χοντρές σχετικά φετούλες. Ανακατεύω όλα τα βασικά υλικά μαζί. Μοιράζω το μείγμα σε 2 ρηχά ταψιά και ψήνω για 45′ στους 180 βαθμούς (ανάλογα με το πόσο χοντρά κομμάτια έκοψα). Λιώνω το σκόρδο και το ανακατεύω με το γιαούρτι. Σερβίρω το λάχανο και πάνω του βάζω 1-2 κουταλιές γιαούρτι. Πασπαλίζω με μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.