Υλικά:
2 κιλά λάχανο
1-2 κρεμμύδια ξερά
3 σκελίδες σκόρδο
Ξύδι
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Κόβουμε το λάχανο μας σε μεγαλούτσικα κομμάτια. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδια σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο και κατόπιν το σκόρδο. Μόλις ξανθίνει και το σκορδάκι μας, προσθέτουμε στην κατσαρόλα το λάχανο, αλάτι, πιπέρι και σταδιακά 1 φλυτζάνι νερό καυτό (κοιτώντας τακτικά να μην μας μείνει από υγρά). Βράζουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσει το λάχανο μας και πριν το σερβίρουμε περιχύνουμε με το ξυδάκι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.