1 κιλό κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά
1 πακέτο μανιτάρια άσπρα (500γρ.)
1 πακέτο ζυμαρικά κοχυλάκι (500γρ.)
1/2 κιλό σκληροτύρι Όλυμπος τριμμένο
1/2 λίτρο γάλα
2 κύβοι νοστιμιάς λαχανικών
Βούτυρο ή μαργαρίνη
Αλάτι, πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε δύο λίτρα νερό, τους κύβους νοστιμιάς και μια κουταλιά αλάτι. Μόλις αρχίσει το νερό να κοχλάζει ρίχνουμε μέσα τα λαχανικά όπως είναι από την κατάψυξη και τα αφήνουμε να βράσουν με την κατσαρόλα ξεσκέπαστη. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με χαρτί κουζίνας και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Αφού τελειώσουμε με τα μανιτάρια, προσθέτουμε στην κατσαρόλα που βράζουν τα λαχανικά μισό λίτρο καυτό νερό και τα ζυμαρικά μας. Βράζουμε για 4-5 λεπτά έως ότου τα ζυμαρικά μας μόλις έχουν αρχίσει λίγο να μαλακώνουν. Αλείφουμε ένα ταψί πολύ καλά με το βούτυρο. Στρώνουμε τη μισή ποσότητα των λαχανικών με τα ζυμαρικά. Πασπαλίζουμε με μπόλικο σκληροτύρι, προσθέτουμε τα κομμένα μας μανιτάρια ώστε να πάνε παντού. Ρίχνουμε από πάνω τους λίγο αλατάκι και πιπεράκι και πασπαλίζουμε ξανά με τυρί. Στρώνουμε τα υπόλοιπα λαχανικά με τα ζυμαρικά και προσθέτουμε το γάλα. Ρίχνουμε το υπόλοιπο τυρί μας και από πάνω τρίβουμε λίγο πιπέρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μισή ώρα. Σβήνουμε το φούρνο μας και σε ένα μισάωρο ακόμα το φαγητό μας είναι έτοιμο.