1/2 κιλό πέννες τρικολόρε ολικής αλέσεως
1 κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
2 ντομάτες κομμένες ροδέλες
2 κολοκύθια κομμένα σε μπαστουνάκια
1 μελιτζάνα κομμένη σε μπαστουνάκια
1 χούφτα φρέσκο θυμάρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 πρέζα μπούκοβο ή καυτή πάπρικα
250 γρ. τυρί ρεγκάτο τριμμένο
250 γρ. τυρί μετσοβόνε τριμμένο
Αλάτι, πιπέρι, λάδι
Σε μεγάλο ταψί αραδιάζουμε όλα τα λαχανικά και ραντίζουμε με λάδι προσθέτοντας το θυμάρι, το μπούκοβο και το σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε περίπου 50 λεπτά στο γκριλλ μέχρι να πάρουν χρώμα όλα τα λαχανικά. Οι πέννες αφού βράσουν για 6-7 λεπτά και τις σουρώσουμε, θα τις ανακατέψουμε με τα λαχανικά μας και θα τις τοποθετήσουμε σε βαθύ πυρέξ. Εναλλάξ πασπαλίζουμε με τα τυριά και αφήνουμε για 20 λεπτά περίπου στο φούρνο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. Τρώγεται και κρύο! Καλή σας όρεξη!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μαργελλου Ελένη και την ευχαριστούμε πολύ.