Υλικά:
2 καρότα
4 κολοκύθια
1 μελιτζάνα
1 κρεμμύδι ξερό
2 πατάτες
2 σκελίδες σκόρδο
2 ντομάτες
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι, κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε ελάχιστο νερό και σε αυτό «τσιγαρίζουμε» το κρεμμύδι προσθέτοντας αλάτι. Κατόπιν κόβουμε σε κύβους τα υπόλοιπα λαχανικά και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζί με λίγο νερό. Αφήνουμε να βράσουν καλά και να γίνει μια σούπα με λίγο ζουμί και προσθέτουμε το πιπέρι όταν σερβίρουμε στα πιάτα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.