Υλικά:
2 κούπες ρύζι
1 κούπα ψιλοκομμένο φιδέ
1/2 κούπα βούτυρο
4 κούπες ζωμό
Αλάτι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρολίτσα ζεσταίνουμε το ζωμό. Σε μια μεγαλύτερη κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και μέσα ρίχνουμε το φιδέ, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρώμα. Προσθέτουμε το ρύζι κι ανακατεύουμε μαζί για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε καυτό το ζωμό και λίγο αλάτι, ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε πολύ την φωτιά και το μαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου. Το Κυπριακό μας πιλάφι είναι έτοιμο!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.