Υλικά:
250ml έτοιμου καφέ
2 κουταλιές σκόνη ρόφημα κακάο (με ζάχαρη)
1/4 κούπας γάλα
Σαντιγύ
Σιρόπι καραμέλα
Σιρόπι σοκολάτα
Παγάκια καφέ
Εκτέλεση:
Χτυπάμε μαζί τον καφέ με το γλυκό κακάο μέχρι να διαλυθεί εντελώς. Ρίχνουμε το γάλα, μία κουταλιά σιρόπι καραμέλα και ανακατεύουμε ξανά. Προσθέτουμε και τα παγάκια καφέ και σερβίρουμε σε ιδιαίτερα μεγάλο ποτήρι ή γινόμαστε γενναιόδωροι και το μοιράζουμε στα δύο. Γαρνίρουμε με σαντιγύ, σιρόπι καραμέλα και λίγο σιρόπι σοκολάτα. Ο καφές μας, μόκα-καραμέλα κρύος λάττε είναι έτοιμος να τον απολαύσουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.