1 φύλλο σφολιάτας
300γρ. ντοματίνια
1 πολύ φρέσκο κολοκυθάκι
200γρ. μοτσαρελάκια (μικρά μπαλάκια)
Ψιλοκομμένο βασιλικό και ολόκληρα φύλλα
Αλάτι, πιπέρι
Βιτάμ ή μαργαρίνη
Ελαιόλαδο
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας και κόβουμε 6 κύκλους από τη ζύμη σφολιάτας. Για να πάρουν σχήμα, βουτυρώνουμε ελαφρά μια φόρμα για μάφφινς από την εξωτερική της πλευρά (αυτή που ακουμπάει στη σχάρα του φούρνου συνήθως). Βάζουμε τους κύκλους της σφολιάτας πάνω στα “λοφάκια” που έχει η φόρμα, τρυπάμε με πιρούνι σε όλη την επιφάνεια και ψήνουμε για 15 περίπου λεπτά στον αέρα. Βγάζουμε τα “μπωλάκια” που φτιάξαμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Εν τω μεταξύ, πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε το κολοκυθάκι σε μαντολίνο. Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε τα ντοματίνια στα 2 ή στα 4 ανάλογα με το μέγεθός τους. Στραγγίζουμε καλά τα μοτσαρελάκια. Ανακατεύουμε όλα αυτά τα υλικά με ελαιόλαδο (2-3 κουταλιές είναι αρκετές), ψιλοκομμένο βασιλικό, αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε όλα τα υλικά πάνω στα μπωλ σφολιάτας και σερβίρουμε. Αν θέλουμε, ψήνουμε για μερικά λεπτά ακόμη μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα και τα σερβίρουμε ζεστά.