Υλικά:
4 φέτες ψωμί
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2-3 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση:
Ψήνουμε τις φέτες του ψωμιού μέχρι να πάρουν χρώμα και το κόβουμε σε κύβους. Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε τις σκελίδες του σκόρδου. Σ’ ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει καλά. Προσθέτουμε τα κομμάτια του ψωμιού και τα τηγανίζουμε ανακατεύοντας διαρκώς για ένα λεπτό. Προσθέτουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε ξανά και τηγανίζουμε για άλλο ένα λεπτό. Κατόπιν αφήνουμε τα κρουτόν να κρυώσουν και τα χρησιμοποιούμε ή τα φυλάσσουμε σε κουτί μπισκότων ώστε να μην υγρανθούν.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.