Υλικά:
4 φέτες ψωμί του τοστ
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά βιτάμ
Εκτέλεση:
Κόβουμε τις φέτες από το ψωμί του τοστ σε τετράγωνα μικρά κομματάκια. Λιώνουμε το σκόρδο στο ειδικό εργαλείο ή στο γουδί και το ανακατεύουμε με το βιτάμ. Το μείγμα του σκόρδου με το βιτάμ το βάζουμε σε ένα τηγάνι. Μόλις αρχίσει και μυρίζει το σκόρδο ρίχνουμε μέσα τα κομματάκια του ψωμιού, και σε πολύ χαμηλή φωτιά τα τηγανίζουμε ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ροδίσουν. Αν θέλουμε να τα φυλάξουμε, χρησιμοποιούμε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς ώστε να μην υγρανθούν.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.