Υλικά:
Ψωμί του τοστ
Εκτέλεση:
Κόβουμε τις φέτες από το ψωμί του τοστ σε τετράγωνα μικρά κομματάκια. Τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα αφήνουμε να «στεγνώσουν» στο φούρνο για ένα τέταρτο (να πάρουν λίγο χρώμα) στους 175 βαθμούς.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.