Υλικά:
1 συσκευασία ζύμης κρουασάν
Λίγο τυρί μπρι (brie)
1 αυγό
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Ξετυλίγουμε την ζύμη για κρουασάν και κόβουμε κάθε τρίγωνο στη μέση ώστε να έχουμε δύο τριγωνάκια (αν έχετε την συσκευασία για μεγάλα κρουασάν μπορείτε να τα κόψετε έτσι ώστε να γίνουν τρία τα τρίγωνα). Κόβουμε μικρά κομματάκια από το μπρι και τα τοποθετούμε στην φαρδιά πλευρά του κάθε τριγώνου. Τυλίγουμε σύμφωνα με τις οδηγίες και τα απλώνουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Χτυπάμε πολύ καλά το αυγό με λίγο νερό και με ένα πινέλο απλώνουμε μείγμα πάνω στο κάθε κρουασανάκι. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν και τα σερβίρουμε αμέσως.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.