1 έτοιμη ζύμη για κρουασάν Belbake
12 κομμάτια σοκολάτας
Λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα
Λίγη σκόνη κακάο για πασπάλισμα
Ανοίγουμε την συσκευασία με την ζύμη κρουασάν και την απλώνουμε σιγά σιγά σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Κόβουμε το διάτρητο μέρος της ζύμης και κόβουμε και κάθε τρίγωνο στα δύο. Βάζουμε από ένα κομμάτι σοκολάτας σε κάθε τρίγωνο και κλείνουμε την ζύμη προσεκτικά. Πλάθουμε λίγο τις μπουκίτσες μας να γίνουν μπαλάκια (ώστε να είμαστε πιο σίγουροι πως όταν λιώσει η σοκολάτα θα παραμείνει μέσα στο κρουασανάκι). Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κακάο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αέρα μέχρι να πάρουν χρώμα. Αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά πριν τα καταναλώσουμε γιατί η σοκολάτα είναι ρευστή και καίει!