Υλικά:
1 συσκευασία ζύμη για κρουασάν Belbake
24 κομματάκια σοκολάτα
Εκτέλεση:
Στρώνω ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ανοίγω την συσκευασία και ξετυλίγω την ζύμη για κρουασάν. Κόβω κάθε τρίγωνο στα τέσσερα και τα γεμίζω με τα κομμάτια της σοκολάτας. Κλείνω καλά την ζύμη να κρατήσει μέσα της την σοκολάτα και ψήνω στους 180 βαθμούς με αέρα μέχρι να πάρουν χρώμα. Συνήθως φτιάχνω δύο συσκευασίες γιατί δεν μένει… ψίχουλο!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.