Υλικά:
Κρουασανάκια βουτύρου (όχι γλυκά)
Τυρί για τοστ
Χοιρινή ωμοπλάτη
Μαγιονέζα
Μαρούλι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα κρουασανάκια οριζόντια στη μέση και τα αλείφουμε με μαγιονέζα στο εσωτερικό τους. Κόβουμε το τυρί, την ωμοπλάτη και τα μαρουλόφυλλα στο μέγεθος του κρουασάν και τοποθετούμε ένα από κάθε είδος σε κάθε κρουασανάκι. Αν τα κρουασανάκια μας είναι μεγάλο μέγεθος, τα κόβουμε και κάθετα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.