500γρ. λουκάνικα
250γρ. κριμ τσιζ
2 συσκευασίες κρουασάν βουτύρου (τύπου πίλσμπουρι pillsbury)
Αλάτι, πιπέρι
Κόβουμε σε κομματάκια τα λουκάνικα και τα περνάμε από τηγάνι να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και το κριμ τσιζ και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Ανοίγουμε τη μια συσκευασία της ζύμης κρουασάν χωρίς να κόψουμε εκεί που έχει τρυπούλες και την χρησιμοποιούμε σαν “φύλλο”. Απλώνουμε πάνω της την γέμιση αφήνοντας γύρω γύρω ένα περίπου εκατοστό. Ανοίγουμε και την δεύτερη συσκευασία ζύμης και σκεπάζουμε με αυτήν την πίτα μας πιέζοντας γύρω γύρω να ενωθούν οι δύο ζύμες και να σφραγίσουν. Ψήνουμε για τουλάχιστον μισή ώρα μέχρι να ροδοκοκκινίσει στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο. Κόβουμε την πίτα μας σε μικρά κομματάκια με κόφτη πίτσας ή πολύ κοφτερό μαχαίρι.