Υλικά:
2 φλιτζάνια ψημένο κοτόπουλο
1 φλιτζάνι γάλα
1 κρεμμύδι ξερό
Αλεύρι
2 κουταλιές βούτυρο
2 αυγά
Φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα, 4 κουταλιές αλεύρι, και το βούτυρο και τα βράζουμε μέχρι να πήξουν και τα κατεβάζουμε από τη φωτιά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το κοτόπουλο ψιλοκομμένο, το ένα αυγό και τα ανακατεύουμε καλά. Με τη ζύμη που έχει δημιουργηθεί, πλάθουμε μπαλάκια και τα περνάμε εναλλάξ από αυγό χτυπημένο και τριμμένη φρυγανιά δύο φορές. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.