3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
6 κουταλιές κριμ τσιζ (τυρί κρέμα)
2 κρόκους αυγών
6 κουταλιές βούτυρο
Αλάτι
Τριμμένα τυριά
Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το αλεύρι, το τυρί κρέμα, τους κρόκους, το βούτυρο (θα πρέπει να είναι λιωμένο αλλά όχι ζεστό) και λίγο αλάτι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρουμε μια αρκετά σφιχτή ζύμη. Με έναν πλάστη ανοίγουμε τη ζύμη πάνω σε μια αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας και στη συνέχεια με ένα εργαλείο κοπής πίτσας ή ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι ή κουπ πατ κόβουμε σε κομμάτια τη ζύμη μας. Εάν χρησιμοποιήσουμε κουπ πατ απομακρύνουμε τα τμήματα που θα αναπλαστούν. Πασπαλίζουμε με τριμμένα τυριά και αραδιάζουμε τα κριτσίνια με τυρί σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου είκοσι λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και να ροδίσει καλά το τυρί.