500γρ. αλεύρι
200γρ. τριμμένα κίτρινα τυριά
150γρ. λευκό τυρί τριμμένο ή θρυμματισμένο
100ml λάδι
100ml γάλα
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
2 κουταλιές ξύδι
1 κουταλάκι πάπρικα καπνιστή ή απλή
Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ πολύ καλά (ή χρησιμοποιούμε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και δεν προσθέτουμε μπέικιν πάουντερ). Σε ένα άλλο, μεγαλύτερο μπωλ αναμειγνύουμε τα τυριά με το λάδι, το γάλα, την πάπρικα, το ξύδι και σιγά σιγά προσθέτουμε και το αλεύρι ζυμώνοντας. Αφήνουμε το ζυμάρι μας να σταθεί για ένα τέταρτο της ώρας και στη συνέχεια το πλάθουμε σε κριτσίνια ή του δίνουμε όποιο σχήμα επιθυμούμε.
Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε πάνω του τα τυροκριτσίνια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για είκοσι λεπτά με μία ώρα ανάλογα με το πάχος τους. Τα αφήνουμε να χλιάνουν και τα απολαμβάνουμε!