Υλικά:
1 κούπα αλεύρι
1 κούπα γάλα
2 αυγά
2 κουταλιές βούτυρο
1/2 κουταλάκι αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ ρίχνουμε σταδιακά τα υλικά μας χτυπώντας συνεχώς με αυγοδάρτη. Ξεκινάμε από το βούτυρο (λιωμένο) και συνεχίζουμε με τα αυγά, το γάλα, το αλεύρι και το αλάτι. Μόλις είναι έτοιμος ο χυλός, σε ένα τηγάνι που καίει βάζετε λίγο βουτυράκι και ρίχνετε μια κουτάλα της σούπας χυλό! Ψήνετε και από τις δυο πλευρές. Μετά εξαρτάται από τον καθένα αν τη θέλει αλμυρή η γλυκιά! Καλή όρεξη!
Τη συνταγή αυτή μοιράστηκε η αγαπημένη μας Δέσποινα Βανδή με τους φίλους της στο Instagram. Δείτε το video της συνταγής κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.