Υλικά:
1/2 δόση απ’ τη βασική συνταγή για κρέπες
Υλικά για τη γέμιση:
1 κούπα ανθότυρο τριμμένο
100-150γρ. τυρί κρέμα (cream cheese)
4-6 κουταλιές μέλι
Υλικά για τη διακόσμηση:
Κανέλα (προαιρετικά)
Επιπλέον μέλι για τη διακόσμηση
Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε τις κρέπες και στο μπλέντερ ή στο μίξερ χτυπάμε το ανθότυρο, το cream cheese και το μέλι ώστε να γίνουν ένα μίγμα. Απλώνουμε μια στρώση απ’ το μίγμα σε κάθε κρέπα, τη διπλώνουμε στα τέσσερα ώστε να γίνει σαν κώνος και τη σερβίρουμε στάζοντας πάνω τους μέλι και πασπαλίζοντας με κανέλα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.