200γρ. αλεύρι
60γρ. σκόνη κακάο
40γρ. ζάχαρη άχνη
4 αυγά
60γρ. βούτυρο
520γρ. γάλα
2 βανίλιες
Πραλίνα φουντουκιού (Νουκρέμα ΙΟΝ)
Λιώνουμε το βούτυρο. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κακάο σε ένα μπωλ και προσθέτουμε τη ζάχαρη και τις βανίλιες. Κάνουμε στο κέντρο μια λακουβίτσα και μέσα χύνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά. Αφήνουμε το μείγμα για κρέπες σοκολάτας να ξεκουραστεί για δύο ώρες στο ψυγείο.
Με ένα πινέλο αλείφουμε ελαφρά με βούτυρο ένα αντικολλητικό τηγάνι. Απλώνουμε ζύμη στο τηγάνι να δημιουργηθεί μια πολύ λεπτή στρώση και ψήνουμε και από τις δύο πλευρές.
Απλώνουμε πραλίνα φουντουκιού (Νουκρέμα) πάνω σε κάθε κρέπα και σερβίρουμε.