Υλικά:
20 φέτες τυρί του τοστ
20 φέτες χοιρινή ωμοπλάτη
Μισή δόση ζύμη για κρέπες
Μισή δόση σάλτσας μπεσαμέλ
1/2 κουτάκι κρέμα γάλακτος
100 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
Εκτέλεση:
Αφού ετοιμάσουμε την μπεσαμέλ και τις κρέπες μας όπως μπορείτε να διαβάσετε πατώντας στο μπεσαμέλ και στο κρέπες αντίστοιχα, αλείφουμε κάθε κρέπα με μπεσαμέλ. Πάνω της βάζουμε μία φέτα τυρί του τοστ και μία φέτα χοιρινή ωμοπλάτη. Τυλίγουμε τις κρέπες σε ρολό και τις βάζουμε σε ένα πυρέξ κολλητά η μία δίπλα στην άλλη. Τις περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί. Ψήνουμε τις κρέπες στους 175 βαθμούς για μισή ώρα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.