Υλικά για τις κρέπες:
1 ποτήρι γάλα
2 αυγά
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
3 ποτήρια αλεύρι
Υλικά για την γέμιση:
Nutella
Μπανάνες
Εκτέλεση:
Παίρνουμε τα υλικά μας για την κρέπα, τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε. Μετά παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και βάζουμε με το κουτάλι της σούπας, το απλώνουμε να πάει παντού. Μόλις ψηθεί από την μια την γυρνάμε από την άλλη και μετά τη βγάζουμε. Παίρνουμε την nutella την απλώνουμε και μετά κόβουμε τη μπανάνα και τη βάζουμε από πάνω.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Κατερίνα Μαστοροτασιου και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.