Νουτέλα
Μπανάνες
1 φλυτζάνι αλεύρι (125γρ.)
1 1/4 φλυτζάνι γάλα (300ml)
2 αυγά
2 κουταλιές λάδι ή λιωμένο βούτυρο (30ml)
Μια πρέζα αλάτι
Ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι και το γάλα. Ρίχνουμε και τα αυγά, τα χτυπάμε και συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το λάδι ή λιωμένο το βούτυρο. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε αρκετή ποσότητα μείγματος (ώστε να το καλύψει) κουνώντας συγχρόνως το τηγάνι κυκλικά ώστε να απλωθεί παντού. Δεν πρέπει να γίνει παχιά η κρέπα μας. Μόλις αρχίσει να ξεκολλάει από τα πλάγια γυρίζουμε την κρέπα ώστε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Όταν ετοιμαστούν οι κρέπες τις γεμίζουμε ως εξής: Αλείφουμε την ζεστή ακόμη κρέπα με Νουτέλα, κόβουμε πάνω της την μπανάνα σε ροδέλες, διπλώνουμε μαντιλάκι και απολαμβάνουμε!