1 φλυτζάνι αλεύρι
1 φλιτζάνι γάλα
2 αυγά
1 κουταλάκι βιτάμ
Υλικά για τη γέμιση:
400 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κονσέρβα μανιτάρια μεγάλη
6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κονσέρβα ντοματάκι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά πελτέ
150 γρ. τριμμένο τυρί ρεγκάτο
Αλάτι, πιπέρι, κίμινο ή μπαχάρι
Για να δείτε πως φτιάχνουμε τις κρέπες (ζύμη για κρέπες) κάντε κλικ εδώ.
Τώρα θα φτιάξουμε τη γέμιση. Κόβουμε τα μανιτάρια στα τέσσερα. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και σε αυτό τσιγαρίζουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα κομμένα μανιτάρια. Προσθέτουμε τον κιμά, τα μπαχαρικά και κατόπιν το κονκασέ και τα αφήνουμε να ψηθούν σε χαμηλή φωτιά. Λίγο πριν γίνουν προσθέτουμε τον πελτέ και ανακατεύουμε καλά. Όταν μείνει με ελάχιστο ζουμί απομακρύνουμε από τη φωτιά. Σε κάθε κρέπα βάζουμε λίγη από τη γέμιση του κιμά στην άκρη της και την τυλίγουμε ρολό. Τις στρώνουμε δίπλα δίπλα σε ένα πυρέξ και τις πασπαλίζουμε με το ρεγκάτο. Τις ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινήσουν στους 200 βαθμούς και τις σερβίρουμε κατά προτίμηση ζεστές.