Υλικά:
2 αυγά (μίγμα για 2 κρέπες)
1 φλυτζάνι γιαούρτι
1 φλυτζάνι ελαφρύ τυρί κατίκι
Φρέσκο κρεμμυδάκι
Άνηθο
Καπνιστή πέστροφα ή σολομό
Εκτέλεση:
Χτυπάω τα 2 αυγά και τα τηγανίζω σε λίγο λαδάκι πάνω κάτω έτσι ώστε να γίνουν 2 μικρές κρέπες. Στη συνέχεια ανακατεύω το γιαούρτι με το κατίκι, τον άνηθο, το κρεμμυδάκι και την πέστροφα. Απλώνω το μίγμα στις κρέπες και τις διπλώνω. Σερβίρω με ψιλοκομμένο μαϊντανό και τοματίνια ή λάιμ.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μαράκη Δέσποινα και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.