Υλικά:
350γρ. αλεύρι
40γρ. κορν φλάουρ
4 αυγά
580γρ. νερό
425γρ. γάλα σόγιας
1 κουταλιά κονιάκ
1 1/2 κουταλάκι ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το αλεύρι με το κορν φλάουρ. Προσθέτουμε τα αυγά και το νερό και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε και το γάλα σόγιας και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε το αλάτι, το ελαιόλαδο και το κονιάκ και χτυπάμε ελαφρά το μείγμα μας. Σκεπάζουμε το μπωλ και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για μία ώρα τουλάχιστον σε θερμοκρασία δωματίου. Ψήνουμε όπως περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία εδώ. Γαρνίρουμε κατά την επιθυμία μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.