Υλικά:
500γρ. αλεύρι
500γρ. γάλα αμυγδάλου
600γρ. νερό
4 αυγά
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ βάζουμε το αλεύρι και κάνουμε μια λακουβίτσα. Προσθέτουμε τα αυγά και το νερό και χτυπάμε ελαφρά. Στη συνέχεια προσθέτουμε και το γάλα αμυγδάλου και χτυπάμε καλά το μείγμα μας. Προσθέτουμε το αλάτι και το ελαιόλαδο και χτυπάμε ξανά μέχρι το μείγμα μας να γίνει λείο. Σκεπάζουμε το μπωλ και το αφήνουμε να σταθεί για μία τουλάχιστον ώρα σε θερμοκρασία δωματίου. Φτιάχνουμε τις κρέπες μας όπως περιγράφεται αναλυτικά στη τεχνική μαγειρικής για κρέπες που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ! Τέλος, γεμίζουμε τις κρέπες με ότι θέλουμε ή ότι έχουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.