1/4 κιλού αλεύρι (250γρ.)
4 ασπράδια αυγών
1/2 λίτρο νερό
Σε ένα μπωλ ρίχνουμε το νερό, το αλεύρι και τα ασπράδια των αυγών. Χτυπάμε καλά με το μίξερ να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα για τις κρέπες. Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί για μισή ώρα.
Σε αντικολλητικό τηγάνι απλώνουμε ελάχιστη μαργαρίνη ή ελαιόλαδο. Χύνουμε το επιπλέον. Βάζουμε λίγο από το μείγμα για τις κρέπες, τόσο ώστε να κάνει μια λεπτή στρώση. Μόλις αρχίσει να ξεκολλάει στην άκρη γυρίζουμε και ψήνουμε και από την άλλη πλευρά. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει το μείγμα. Γεμίζουμε τις κρέπες μας με γέμιση της αρεσκείας μας, αλμυρή ή γλυκιά, είναι το ίδιο νόστιμες!