1 κούπα ρεβυθάλευρο
1 κούπα λεπτοτριμμένη κίτρινη κολοκύθα
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι μείγμα “βότανα της εξοχής”
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι πάπρικα
1 κουταλάκι ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε 1 κούπα νερό, το αλεύρι από ρεβύθι και το ελαιόλαδο και το χτυπάμε μέχρι να γίνει λείο το μείγμα μας. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να καθίσει ο χυλός μας για τουλάχιστον 4 ώρες ή και μέχρι την επόμενη ημέρα.
Προσθέτουμε στο μπωλ μας το μείγμα βοτάνων της εξοχής, την πάπρικα, το αλάτι, τον μαϊντανό και την ψιλοτριμμένη κολοκύθα και τα ανακατεύουμε καλά. Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί ένα μεγάλο ρηχό (προαιρετικά στρογγυλό) ταψί, λαδώνουμε ελαφρά το χαρτί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας. Απλώνουμε να γίνει μια πολύ λεπτή στρώση και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για τρία τέταρτα της ώρας περίπου μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει. Κόβουμε σε φέτες τις χορτοφαγικές κρέπες μας και τις συνοδεύουμε με όποιο λαχανικό θέλουμε ή τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια για να εμπλουτίσουμε την σαλάτα μας.